Moodboard voor nieuwe opdracht in Bolsward

Voor deze opdracht maak ik voor de muren gebruik van kalk- en krijtverf van Carte Colori in de kleur Calce. Kalkverf is 100% mineraal en geeft daardoor een unieke, bijzonder mooie en warme uitstraling! Deze week op zoek geweest naar eetkamerstoelen en vond deze zandkleurige comfortabele stoelen met linnen bekleding bij Netty de Groot. De bekleding is uitwasbaar. Ook heb ik gave woonaccessoires ingekocht in Bohemian sfeer, ze passen mooi bij het geheel. (zie foto) Mijn opdracht vordert en mijn klant is heel enthousiast over het resultaat tot nu toe! We hebben gekozen voor een royale comfortabele hoekbank van Ikea in een zandkleurige stof. De bank heet Gronlid. Een bank om heerlijk op te zitten, liggen en relaxen. De kussens hebben een stevige zit maar voelen toch heerlijk zacht aan. Een bank voor lange avonden bij het brandend haardvuur!

Voor het plafond, de deuren en kozijnen heb ik de voor de kleur Pointing van Farrow & Ball gekozen, een kleur die heel mooi bij de kleur Calce past.

De handgekapte schouw van zandsteen is van Het Achterhuis.

Het behang is een fotoprint van een oude muur, niet van echt te onderscheiden en past naadloos bij de zandsteenhaard die ik gekozen heb samen met mijn klant. Binnenkort gordijnen, meubelen en accessoires shoppen die bij deze sfeer passen. Ik houd u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Stoere schapenbont poefjes gekocht bij V.Buren in Bolsward. Deze leukerds krijgen een plek in de woonkamer en zijn geschikt als lekker zacht voetenbankje of extra zitplaats. Je schuift ze gemakkelijk aan. Ik laat altijd kleuren en materialen terugkomen in een interieur. Dit mooie gewei gespot voor mijn klant. Te koop bij V.Buren in Bolsward. Hij is goedgekeurd!

Het project vordert.

Hier alvast enkele foto's van mijn project. Het is nog niet af. Deze week op inkoop voor een salontafel, eetkamerstoelen, verlichting en accessoires om de puntjes op de i te zetten. Maar de basis is er!

De woonkamer is onherkenbaar! Het verschil is enorm!


Zo zag de woonkamer eruit voor de metamorfose. Een foto van dezelfde hoek van de kamer voor en na de metamorfose. Binnenkort meer foto's van dit project. Kijk voor mijn dagelijkse bezigheden ook eens op mijn /blog