Kleur & Interieuradvies in Heervenveen


Warme tinten en natuurlijke materialen geven een gevoel van thuiskomen, een gevoel van omarmen!

Op de muren kalk- en krijtverf van Carte Colori in Colosseum en Powder. De gedateerde haard heeft plaats gemaakt voor een strak model. Daarnaast een bankje van gegoten beton, naar eigen ontwerp. De hoekbank is nieuw gekocht bij Homecenter. Het bontkleed met kussens zijn van Mrs. Bloom en Goround. De lamp is van Light & Living. De robuuste oude tafel en houten kaarsenbrander zijn van October. De vazen en kruiken zijn van Hoffz. Alles samen vormt het een rustig geheel. Een huis om je thuis te voelen! De roomwitte gordijnen zijn van Kwantum. De lamp op de sidetable is van Light and Living. De houten bak en kandelaren zijn van Hoffz. De sidetable is naar eigen ontwerp.

De vaas van hout is van Hoffz De hanglampen en leeslamp zijn van Light & Living..


De oude schaal is van October evenals de stenen mannetjes.

De kast van teakhout mocht blijven en is gevuld met dierbare spullen. De poef van hout op de achtergrond is van October.

Boeddha en ornament van takken.

Hoe het was.

Enkele meubelen zijn hergebruikt en geverfd in een kleur passend bij de muren.

Kleur & Stylingadvies in Hindeloopen

Fris Scandinavish met een vleugje Bohemian

Bij deze opdracht heb ik veel accessoires weggehaald en een paar eyecatchers toegevoegd. De muren zijn geverfd in cottage green van Painting The Past. Op de bank nieuwe kussens en een plaid van Mrs. Bloom en Goround. De werkhoek is gemaakt van twee schragen en een kastje als steun voor de brede plank, voor extra veel werkruimte. De rotan stoel is van Karwei. Verder heb ik stoere items toegevoegd, zoals de oude grenen luiken, vazen, manden, lampen en takken. Ze geven gezelligheid en warmte aan het interieur!

Een heerlijke ruimte om te werken!


Het poefje is van V. Buren

De oude luiken zijn van grenenhout de kaarsen geven extra sfeer!

De kast is geverfd in een antracietkleur van Farrow & Ball. De oude bak op de kast is gekocht op marktplaats.

De vaas is van Mrs. Bloom de rotanstoel is van Karwei.

Kleur & Interieuradvies in Franeker


Een compleet nieuw, betaalbaar en eigentijds interieur naar de woonwensen van mijn klant.

Voor de muren koos ik voor de kleuren Canvas van Painting The Past en Ral: 9010 van Flexa. De royale en comfortabele hoekbank (Kivik) is van Ikea, de kussens op de bank zijn van Mrs.Bloom. De tafel, en krukjes van Leen Bakker. De eetkamerstoelen gevonden op marktplaats. Het wollen kleed en accessoires van Kwantum. De salontafeltjes zijn van Light & Living. Een gezellig en mooi interieur hoeft niet veel te kosten als je de juiste kleuren, meubels en accessoires met elkaar combineert.


In de vensterbank luiken tegen inkijk. De planten en bloempotten zijn van Intratuin. Het windlicht is van Mrs.Bloom. Het aanrecht werd vervangen door een kastenwand met schuifdeuren, voor oneinig veel ruimte!

Hoe het was.

Kleur & Interieuradvies Studio student Japans in LeidenDe woonwens, Oosterse invloeden en veel groen!

Op de muren verf van Farrow & Ball in de kleur Elephant Breath. De bank, kleed, stoel en bureaustoel zijn van Ikea het bontje van v. Buren. Het bureau is gemaakt van een brede plank en twee schragen, een simpele en goedkope oplossing. De Kalligrafieplaat aan de muur is zelf gemaakt de lamp is van Kwantum. Hier ook het bewijs dat een mooi en gezellig interieur niet veel hoeft te kosten! De tafel van steigerhout is naar eigen ontwerp de vintagestoel gevonden op marktplaats. De boekenkasten zijn van Ikea.. Ze staan inmiddels vol met Japanse boeken en Japanse souveniers. De woonaccessoires zijn van Kwantum en Leen bakker het krukje en oude houten schaal van Hoffz.

Oosterse invloeden

Het rotan poefje en tafeltje zijn van Leen Bakker. De oude schaal van hout is van Hoffz de Bouddha van Kwantum. Dierbare en persoonlijke spullen mogen niet ontbreken. De tekening met hondje is zelf gemaakt. Het bed, beddegoed, gordijnen en leeslamp zijn van Ikea. Het kleed, stoel, accessoires en de rotan hanglamp van Kwantum. Het nachtkastje is naar eigen ontwerp. Voor & Na

Kleur & Stylingadvies in Sneek


Woonwens een vrouwelijke slaapkamer in zachte en frisse tinten.

Voor de muren koos ik voor kalkverf van L'Authentiek in oudrose en offwhite Ral: 9010 van Histor. De kussens zijn van Mrs.Bloom en Kwantum het beddegoed van Ikea.. Het bankje aan het voeteneind is van Xenos. De lampen en het kleedje op de vloer van Kwantum. Zachte pastellen en verschillende texturen zoals bont, zijde en linnen geven deze slaapkamer een zachte en vrouwelijk uitstraling!

De ladenkast is van Ikea het stoeltje met bontje van Karwei. Het poefje de accessoires op de ladenkast en het kleedje op de vloer zijn van Kwantum. Details maken het gezellig!

Hoe het was.

Het bed en de kast zijn hergebruikt en voorzien van een nieuwe laag verf. Kijk voor mijn dagelijkse bezigheden ook eens op mijn /blog